ویزای توریستی انگلستان

مراحل دریافت ویزای توریستی

ویزای توریستی به افرادی تعلق می‌گیرد که برای تفریح، گردش یا دیدار با خانواده قصد سفر به انگلستان را دارند. پروسه درخواست و صدور ویزای توریستی انگلستان مشابه سایر کشورها است. ویزای کشور انگلستان نیازی به مصاحبه ندارد، ولی حضور متقاضی در زمان تعیین شده در محل سفارت برای انجام انگشت‌‌نگاری، ارائه مدارک درخواستی و پرداخت هزینه ویزا الزامی است. در این مرحله، اصل مدارک و گذرنامه‌ی متقاضی به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش ویزای سفارت انگلیس خواهد ماند و بابت آن رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای انگلستان امکان دارد تا 20 روز کاری طول بکشد و مدت اعتبار ویزا در سه نوع شش ماهه ، یک ساله و پنج ساله صادر می‌شود.

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش ویزای سفارت انگلیس، مسئولان سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست متقاضی، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های فرد مذکور برای هرگونه ویزای انگلستان جلوگیری به عمل آورند.



مدارک لازم برای صدور ویزای انگلستان

1.     شناسنامه و کارت ملی

2.     اصل گذرنامه دارای اعتبار یک‌ ساله به همراه گذرنامه قدیمی

3.     اصل و کپی اسناد و اموال غیر‌منقول متقاضی و همسر وی

4.     اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری سه ماه گذشته (برای مدیران و سهامداران ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی شش ماه گذشته الزامی است)

5.     دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید

6.     اصل مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم و کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و...

7.     گواهی سپرده یا اوراق بهادار (سهام)

8.     اصل اجاره‌ نامه املاکی که سند آن‌ها ارائه شده است.

9.     اصل یا کپی دعوتنامه (در صورت وجود؛ در این حالت باید کلیه مدارک میزبان شامل برگه‌های مالیاتی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت یا اقامت دائم، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی، سند محل اقامت، قبوض پرداختی نیز ارائه شوند)

10. واچر هتل

11. اصل سند ازدواج


کلیه مدارک فوق باید دارای ترجمه رسمی انگلیسی باشند