ویزای تحصیلی آلمان

کشور آلمان از صنعتی ترین در قلب اروپا قرار دارد . برای تحصیل در آلمان مخصوصا تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان هزینه بسیار کمی را می پردازید .دانشگاه های آلمان از سطح علمی مناسبی برخوردار است و برای تحصیل در آلمان باید مدارکی را داشته باشید .


خلاصه شرایط و مزایای تحصیل در آلمان :

در اکثر ایالت‌ها برای تحصیل در آلمان شهریه رایگان است

امکان دریافت بورس وجود ندارد

زبان تحصیل در آلمان ، آلمانی یا انگلیسی است

مدرک زبان مورد نیاز آیلتس۶ یا B1 آلمانی برای ویزا

امکان اخذ ویزای همراه پس از ورود دانشجو به آلمان وجود دارد

امکان اخذ ویزای کار آلمان پس از تحصیل در آلمان وجود دارد

اقامت پس از تحصیل در آلمان در صورت یافتن شغل وجود دارد

امکان سفر به تمام کشورهای شنگن در هنگام تحصیل در آلمان وجود دارد

نظام آموزشی کشور آلمان در دانشگاه های این کشور منطبق با نظام بین المللی است و در سه مقطع bachelor, master و PhD دانشجو می پذیرد. اشخاص در دانشگاه ها به غنی سازی دانش تئوری خود در کنار فعالیت های علمی پژوهشی می پردازند. بعد از پایان تحصیلات خود این افراد می توانند وارد مقطع بعدی و یا در صورت تمایل وارد بازار کار شوند. زمان شروع ترم برای تحصیل در آلمان از ماه سپتامبر می باشد و متقاضیان تحصیل در آلمان حتما میبایست از چند ماه قبل از شروع ترم تحصیلی درخواست خود را ارسال نمایند.


تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان دوره ای ۴ ساله است. برای تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های آلمان متقاضی باید دارای مدرک حداقل دیپلم و پیش دانشگاهی باشد. علاوه بر آن فرد باید قبولی آزمون سراسری (روزانه یا شبانه) را در مقطع کارشناسی و در رشته ای مرتبط با رشته مورد نظر خود کسب نماید. چنین فردی باید ابتدا یک دوره یک ساله کالج را در کشور آلمان بگذراند تا بدین ترتیب اجازه ورود به دانشگاه های آلمان را پیدا کند.

دوره کالج برای آن است که شما دیپلمی معادل یک شخص آلمانی دریافت نمایید. تقریبا می توان گفت هیچ دانشگاهی در آلمان وجود ندارد که این دوره را به زبان انگلیسی ارائه نماید. پس فرد برای آنکه واجد شرایط ادامه تحصیل در کالج شود باید مدرکی ارائه دهد که توانایی او را در زبان آلمانی به اثبات برساند.


طول دوره تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد اصولا دو سال است. برای آنکه متقاضی بتواند وارد این دوره شود باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های سراسری, آزاد و … دریافت کرده باشد. گرچه مدارک تحصیلی شما توسط دانشگاه به صورتی دقیق بررسی می شود ولی باید گفت به طور کلی برای آنکه بتوانید در دانشگاه های طراز اول کشور آلمان تحصیل کنید باید رزومه تحصیلی قوی و شاخصی ارائه نمایید.


تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

طول دوره تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد اصولا دو سال است. برای آنکه متقاضی بتواند وارد این دوره شود باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های سراسری, آزاد و … دریافت کرده باشد. گرچه مدارک تحصیلی شما توسط دانشگاه به صورتی دقیق بررسی می شود ولی باید گفت به طور کلی برای آنکه بتوانید در دانشگاه های طراز اول کشور آلمان تحصیل کنید باید رزومه تحصیلی قوی و شاخصی ارائه نمایید.


تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

طول دوره مقطع دوره دکتری در کشور آلمان در اکثریت رشته ها ۳ تا ۵ سال است. تحصیل در کشور آلمان در مقطع دکتری در اکثر رشته ها به زبان آلمانی است. البته در مواردی این امکان وجود دارد که دانشجو تز دکتری خود را به زبان انگلیسی ارائه نماید که در این مورد نظر استاد راهنما تعیین کننده می باشد. همچنین امکان گذراندن این مقطع در برخی رشته ها به زبان انگلیسی نیز ممکن است. پذیرش در مقطع دکتری در کشور آلمان پروسه اس زمان بر و پرریسک می باشد. متقاضی تحصیل در مقطع دکتری در المان باید با اساتید دانشگاه های مختلف که در حیطه اقدامات پژوهشی او دارای تخصص می باشند ارتباط برقرار نماید. این ارتباط باید به صورت مستمر وجود داشته باشد تا استاد با بررسی رزومه شخص و توانایی های او بپذیرد که به عنوان (SUPERVISOR) شخص خود را معرفی نماید. در این صورت فرد پذیرش خود را اخذ کرده است. اینکه در این مقطع به دانشجو حقوقی تعلق بگیرد یا خیر به نظر استاد مربوطه بستگی دارد و نمی توان درباره آن نظری قطعی ارائه نمود. اما در صورت نظر مساعد استاد میزان این بورس ها چیزی در حدود ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو در ماه می باشد. تحصیل در آلمان در این مقطع نیز مانند دیگر مقاطع تحصیل در کشور آلمان با هزینه بسیار کم امکان پذیر است که البته رشته های انگلیسی زبان سهم بیشتری را در دریافت شهریه به خود اختصاص داده اند.